Συνεργασία με διατροφολόγο

Σε ποιούς απευθύνεται

άτομα με στόχο τη βελτίωση της διατροφής τους

Εξοπλισμός

-Σύνδεση στο Internet -Οθόνη υπολογιστή (κινητού ή tablet)

Πόσες φορές την εβδομάδα

2-4 φορές/το μήνα

Διάρκεια

50 λεπτά

Επίπεδο
Δυσκολίας

Εξατομίκευση

Γλώσσα

Ελληνικά / Αγγλικά

Περιγραφή

Το motto μου ήταν πάντα η λέξη BALANCE! Ως άνθρωπος αλλά και ως επιστήμων πιστεύω στην ισορροπία ως παράγοντα καλής υγείας και ευημερίας. Πρόσφατα δεδομένα εκτιμούν ότι η έλλειψη άσκησης και η κακή διατροφή ευθύνονται για τουλάχιστον 400.000 θανάτους ετησίως.

Στο DNA μας έχουμε κληρονομήσει ένα γονιδίωμα που είναι προγραμματισμένο για καθημερινή σωματική δραστηριότητα και δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες. Ωστόσο, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την αντίληψη ότι τα γονίδια μας ευθύνονται αν αρρωστήσουμε. Σύμφωνα όμως και με τις ερευνητικές εξελίξεις των τελευταίων δεκαετιών, μια πιο κατάλληλη ερμηνεία είναι ότι οι γενετικοί παράγοντες προδιαθέτουν το άτομο, αλλά οι περιβαλλοντικοί παράγοντες καθορίζουν εάν θα εκδηλωθεί κάποιο νόσημα. Αυτοί οι περιβαλλοντικοί παράγοντες είναι σε μεγάλο βαθμό παράγοντες του τρόπου ζωής, όπως δηλαδή η σωματική δραστηριότητα η διατροφή καθώς επίσης και το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και το άγχος.

Είμαστε ότι τρώμε και τα οφέλη μιας υγιεινής διατροφής είναι τόσο πολυάριθμα όσο τα οφέλη της άσκησης, καθιστώντας τα δύο μαζί μια ισχυρή συνταγή για ποιότητα ζωής και ευημερία.

Γι αυτό και στην ομάδα μας υπάρχει συνεργαζόμενος Διατροφολόγος ο οποίος μπορεί να προτείνει είτε απλά ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, είτε πρόγραμμα διατροφής για την ρύθμιση του βάρους. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως για κάθε εξατομικευμένο στόχο που θέτουμε με την άσκηση, ο Διατροφολόγος μας μπορεί να προτείνει τις τροφές εκείνες που ωφελούν ανάλογα με την περίπτωση και αυτές που θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφεύγονται.

Βρίσκεστε μόλις ένα κλικ μακριά από την ποιότητα ζωής που σας προσφέρει η άσκηση!

Διαλέξτε το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και πραγματοποιήστε την αγορά τους.

70‎€

ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

70‎€

ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΑΤΟΛΟΓΟΥ

Σχετικά Προγράμματα
Μετάβαση στο περιεχόμενο