Συνεργασία με ψυχολόγο

Σε ποιούς απευθύνεται

άτομα με στόχο τη βελτίωση της ψυχολογίας τους

Εξοπλισμός

-Σύνδεση στο Internet -Οθόνη υπολογιστή (κινητού ή tablet)

Πόσες φορές την εβδομάδα

2-4 φορές/μήνα

Διάρκεια

50 λεπτά

Επίπεδο
Δυσκολίας

Εξατομίκευση

Γλώσσα

Ελληνικά / Αγγλικά

Περιγραφή

Το motto μου, όπως έχω ξαναπεί, είναι ένα:  BALANCE! Ως άνθρωπος αλλά και ως επιστήμων πιστεύω πολύ στην ισορροπία ως παράγοντα καλής υγείας και ευημερίας. Τι κάνει η άσκηση για το μυαλό και το σώμα; Έχει συσχετιστεί με θετικά αποτελέσματα σε πολλούς δείκτες σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας, οδηγεί σε καλύτερο ύπνο, σχετίζεται με μεγαλύτερη αυτοεκτίμηση και φαίνεται πως τα άτομα που συμμετέχουν σε τακτική άσκηση τείνουν να έχουν υψηλότερο επίπεδο φυσικής αυτοεκτίμησης, βελτιωμένη εικόνα του σώματος, βελτιωμένη εγκεφαλική λειτουργία, γνωστική απόδοση, και συγκέντρωση.

Όταν δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα προσωπικό ζήτημα, δυσφορούμε με αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας. Αυτό δημιουργεί μία δίνη από την οποία μόνο ένας ειδικός μπορεί να μας τραβήξει. Μπορεί να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τι θέλουμε και για ποιο λόγο, να μας μάθει αποτελεσματικότερους τρόπους αντιμετώπισης των δυσκολιών μας και να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε καλύτερες συνήθειες φροντίδας του εαυτού μας. Έτσι μας βοηθά μακροπρόθεσμα να επιτύχουμε εσωτερική ισορροπία και βελτιωμένες ανθρώπινες σχέσεις.

Είμαστε ότι σκεφτόμαστε και τα οφέλη μιας καλής ψυχολογίας είναι τόσο πολυάριθμα όσο τα οφέλη της άσκησης, καθιστώντας τα δύο μαζί μια ισχυρή συνταγή για ποιότητα ζωής και ευημερία.

Γι αυτό και στην ομάδα μας υπάρχει συνεργαζόμενος Ψυχολόγος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά σε συνδυασμό με την άσκηση  για μία πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής! Είναι απολύτως βέβαιο, πως η ψυχολογία μας επηρεάζει τη λειτουργικότητά και τα επίπεδα ενέργειας μας. Όταν δυσκολευόμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα προσωπικό ζήτημα, δυσφορούμε με αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινότητά μας.

Βρίσκεστε μόλις ένα κλικ μακριά από την ποιότητα ζωής που σας προσφέρει η άσκηση!

Διαλέξτε το τέλειο πρόγραμμα για εσάς και πραγματοποιήστε την αγορά τους.

70‎€

ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ

70‎€

ΑΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΔΙΑΤΟΛΟΓΟΥ

Σχετικά Προγράμματα
Μετάβαση στο περιεχόμενο